Menu

Stäng

Om oss

Ventilationsbesiktning.se – Expertis inom ventilation, OVK och radonsanering

Vem är Ventilationsbesiktning.se?

Ventilationsbesiktning.se är en liten men erfaren firma med specialisering inom ventilation, OVK (obligatorisk ventilationskontroll) och radonsanering. Företaget grundades för att förse fastighetsägare och byggföretag med högkvalitativt och pålitligt service inom ventilationsteknik.

Erfarenhet och kunskap

Ventilationsbesiktning.se har en stor erfarenhet inom ventilationsteknik och har arbetat med alla typer av fastigheter och ventilationssystem. Företaget har även en djupgående kunskap om OVK och radonsanering och har genomfört många projekt inom dessa områden.

Tjänster

Ventilationsbesiktning.se erbjuder ett brett utbud av tjänster inom ventilation, OVK och radonsanering. Företaget utför OVK-besiktningar och upprättar åtgärdsplaner för att säkerställa att fastigheter uppfyller lagstiftningen och riktlinjerna för inomhusmiljö. Ventilationsbesiktning.se utför också radonmätningar och radonsanering, vilket är särskilt viktigt för att minimera hälsoriskerna i bostäder.

Kundfokus

Ventilationsbesiktning.se har en stark kundfokus och strävar alltid efter att tillhandahålla bästa möjliga service och lösningar för sina kunder. Företaget arbetar nära med sina kunder för att förstå deras behov och för att skräddarsy lösningar som passar deras krav och budget.

Genom att välja Ventilationsbesiktning.se som partner för ventilation, OVK eller radonsanering kan fastighetsägare och byggföretag vara säkra på att de får högkvalitativ service och lösningar från en erfaren och pålitlig firma.